Untitled
08 okt 2012
week 44: 27 september 1/m 3 oktober

Op 27 september werd Eline alweer 6 jaar. Na school zijn Bas en ik naar het feest gegaan; Mark kwam na zijn werk. Bas heeft met open mond naar het vuurwerk op de taart gekeken. Tante Maartje had een doos met speelgoed voor Bas, waar hij heel lief mee gespeeld heeft. Na zijn eten was hij erg moe, maar toch heeft hij maar heel even geslapen in het campingbedje dat we op Eline’s kamer hadden neergezet.
Op 28 september om 15.30 uur zijn we naar Zeeland vertrokken voor onze eerste vakantie met zijn drietjes. Bas heeft even geslapen in de auto en toen hij honger kreeg, hebben we zijn hapje bij een tankstation opgewarmd en heeft hij lekker buiten gegeten. Toen we Bas in bed legde, is hij meteen in slaap gevallen en heeft tot 07.45 uur doorgeslapen.
We zijn op 29 september eerst gaan zwemmen. Bas vond het erg leuk. ’s Middags hebben we een stukje over het park gewandeld en Bas heeft even geschommeld, wat hij ook erg leuk vond.
Op 30 september zijn we naar het strand gewandeld. Bas leek niet zo onder de indruk van de zee, maar dat kwam waarschijnlijk ook doordat hij moe was van de zeelucht en omdat het zo hard waaide. ’s Middags zijn we weer gaan zwemmen.
Op 01 oktober hebben we ’s ochtends gezwommen. We zijn ’s middags bij de indoor-midgetgolfbaan gaan kijken en zijn daarna gaan eten. Bas was ’s avonds erg onrustig toen hij naar bed moest. Hij is een paar keer wakker geworden en moest huilen. Gelukkig heeft hij ’s nachts wel goed doorgeslapen.
We hebben op 02 oktober ’s ochtends over het park gewandeld en zijn daarna doorgewandeld naar het strand. ’s Middags zijn we weer naar het zwembad geweest. Toen Bas in bed lag, heeft hij weer veel gehuild. Ook nu heeft hij ’s nachts gelukkig wel doorgeslapen.
Op 03 oktober regende het en hebben we ’s morgens indoor-midgetgolf gespeeld. De banen waren erg mooi en origineel, met mooie effecten. Daarna heeft Bas even in de indoor-zandbak gespeeld. Hij vond het fijn met zijn blote voetjes in het zand. ’s Middags ben ik alleen met Bas naar het zwembad geweest.
Bas vond het erg leuk in het zwembad. We zijn vooral in de stroomversnelling geweest, maar ook in het peuterbadje, het golfslagbad en het bubbelbad. Bas heeft veel naar andere kindjes gelachen, maar ook naar de badjuffrouwen en andere meisjes/vrouwen die hij in het zwembad zag; dat wordt later nog wat … Hij zat vaak met een armpje in de lucht in zijn zwemband, terwijl hij druk met zijn beentjes aan het trappelen was. De bordjes met de diepte van het zwembad erop vond hij erg interessant; daar wilde hij steeds even naar toe.
Als we ’s avonds gingen eten, zat Bas eerst in de kinderstoel aan tafel te spelen. Na zijn eten zetten we hem in de wandelwagen, waar hij verder speelde. Hij heeft wel af en toe wat gemopperd, maar over het algemeen is hij iedere avond erg lief geweest bij het eten.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative